Aspiravi Energy scoort hoog op Greenpeace ranking: 19/20

Aspiravi Energy behoort opnieuw tot de beste en meest groene energieleveranciers van België volgens de jaarlijkse Greenpeace ranking. Bij het opstellen van het klassement houdt Greenpeace rekening met de productiecijfers, de energiemix, het aankoopbeleid en de investeringen van de stroomleveranciers.

Aspiravi Energy werd met een score van 19 op 20 als uiterst ecologisch verantwoord beoordeeld als leverancier van groene energie in Vlaanderen en bij uitbreiding heel België. Die hoge score heeft Aspiravi Energy onder meer te danken aan de blijvende investeringen van de Aspiravi-groep in windenergie op land en op zee. Aspiravi produceert namelijk zelf meer dan voldoende elektriciteit om al haar klanten van duurzame, groene energie te voorzien. 

In het kader van de coöperatieve voordelen heeft ECO2050 voor u een aanbod uitgewerkt in samenwerking met Aspiravi Energy. Als coöperant van ECO2050 kan u namelijk genieten van hun meest voordelige tarieven wanneer u minstens 10 aandelen van onze coöperatieve vennootschap verworven heeft.

Wat Aspiravi Energy uniek maakt, is dat u als klant niet alleen het milieu en de lokale economie ondersteunt, maar ook een sociaal goed doel. U schenkt immers een bijdrage van minimaal 1 euro per MWh verbruikte energie aan Een Hart voor Limburg of het Kinderarmoedefonds. Meer informatie over Aspiravi Energy vindt u op hun website.

Bron: Greenpeace